H-5700 Gyula, Gábor Áron utca 38./12. (Magyarország)   +36 30 180 5646 E-mail: info@galleryapartman.hu

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://www.apartman.nhely.hu.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Gyűjtött adatok:

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám

Az adatgyűjtés célja: hogy az oldal látogatói számára lehetővé tegyük, hogy felvehessék velünk a kapcsolatot.

A kapcsolati űrlapon beérkező adatokat ügyfélszolgálati okokból bizonyos ideig megőrizzük, de ezt az információt nem használjuk marketing célokra és harmadik félnek nem adjuk ki.

Sütik

A http://www.apartman.nhely.hu oldal meglátogatásakor néhány cookie kerülhet elhelyezésre az eszközén mely nem tartalmaz személyes adatot, csupán technikai célt szolgál és az oldal elhagyásakor törlésre kerül.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak:

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

A felhasználói adatokat nem elemezzük és nem továbbítjuk harmadik fél felé.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Amennyiben bármilyen úton – akár elektronikusan – adatot juttat el hozzánk, munkatársaink azt  maximális diszkrécióval kezelik, nyilvánosságra hozataluk, továbbításuk harmadik félhez az Ön hozzájárulása nélkül nem történhet meg.

Tárhelyszolgáltatónk:
C-Host Kft. 1115 Budapest, Halmi u. 29.
Adatvédelmi tájékoztató

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

A számunkra átadott adatokat csak az ügyintézés idejéig őrizzük.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Az érintett személyek bármikor kérhetik adataik törlését, módosítását.

Hová továbbítjuk az adatokat

A részünkre átadott adatokat nem továbbítjuk harmadik fél felé.

Kapcsolati adatok

Adatvédelmi incidens esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon közzétett elérhetőségek valamelyikén.

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

A személyes adatokhoz hozzáférés szigorúan az adott feladatot esetlegesen érintő személy, valamint megbízottakra és a feladatukhoz szükséges mértékre korlátozódik.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

Amennyiben felhasználó szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu). Amennyiben az adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezéseket megsérti, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat.